Indicators on بیماری خود ایمنی چیست و چگونه درمان میشود You Should Know
Indicators on بیماری خود ایمنی چیست و چگونه درمان میشود You Should Know
Blog Article
غده تیروئید مسئول تولید و ذخیره هورمونهایی است که به مدیریت عملکردهای مختلف بدن از جمله ضربان قلب و فشار خون کمک میکنند.
از آنجایی که بدن یک نسخه آنتیبادیها را ذخیره میکند، در صورت مواجه دوباره با همان پاتوژن بدن با سرعت بیشتری میتواند با آن مبارزه کند.
زمانی که فشار خون پایین باشد، خون کافی جریان پیدا نمیکند و فرد دچار سرگیجه هنگام بستن چشم میشود.
این بدان معنا است که افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ انسولین تولید نمیکنند. بدون انسولین هم بدن نمیتواند میزان گلوکز خون را تنظیم کند. بنابراین فرد دچار قند خون میشود.
سیستم ایمنی بدن به دو روش اختصاصی و غیر اختصاصی به عوامل بیماریزا واکنش نشان میدهد. زمانی که سدهای دفاعی بدن مانند پوست و لایه مخاطی از ورود عوامل بیگانه به بدن جلوگیری میکنند و عوامل بیگانه را بدون توجه به نوع آنها شناسایی کرده و از بین می برند در واقع از مکانیسم غیر اختصاصی برای ایمنی بدن استفاده کرده است.
در این مطلب میخواهیم بدانیم که آیا درمان قطعی قند خون وجود دارد یا خیر. شاید زیاد شنیده باشید که بگویند یک شخص دچار قند خون شده است. اما قند خون دقیقا چیست؟ ما دو نوع قند خون یا همان دیابت داریم. دیابت نوع ۱ یک بیماری خودایمنی است که زمانی ایجاد میشود که بدن، سلولهای تولید کننده انسولین را از بین میبرد.
این مورد به نوبه خود بدن را تحریک میکند تا گلوکز را در ادرار ترشح کند و سطح آن را در خون کاهش دهد. این نوع دارو در دسته جدیدی از داروها بوده و شامل کاناگلیفلوزین، داپاگلیفلوزین و امپاگلیفلوزین است.
آنتیبیوتیکها با اختلال در روند طبیعی زندگی باکتریها باعث تضعیف و به تدریج مرگ آنها میشوند.
همچنین توجه داشته باشید در صورتی که قند خونتان بالاتر از ۳۰۰ میلی گرم روش درمان بیماری خود ایمنی بر دسی لیتر باشد، نباید ورزش نمایید.
تست سلامت ژنتیکی ساواسلامت پکیج سلامت و تغذیه ساواسلامت
فیلم آموزش زیست شناسی ۲ – زیست پایه یازدهم در فرادرس کلیک کنید
همچنین بخوانید: تیروئید: انواع، درمان، آزمایش تیروئید / علائم تیروئید پرکار و کم کار
گاهی اوقات فشار خون پس از صرف غذا کاهش پیدا میکند، زیرا رودهها به حجم خون بالایی برای هضم غذا نیاز دارند.
بیایید درمانهای موجود برای قند خون نوع ۱ را بررسی کنیم.